Kihagyhatatlan ajándékok a KandallóCenter webáruházban!

Kandallóbetét és kandallókályha megrendelés esetén a következő ajándékokkal lepjük meg kedves Vásárlóinkat


 

Ingynes szállítás

Megrendelését ingyenesen kiszállítjuk Önnek a Palletways futárszolgálattal, raklapos, biztonságos szállítással, csomag nyomonkövetési szolgáltatással.


 

Ajándék grill és kandalló begyújtó

1kg-os kartonos kiszerelésben, amely kb. 80 begyújtáshoz elegendő. Gazdaságos felhasználás, hosszú égésidő- 10 percig, természetes anyagokból: (viasz és fa), káros maradványok nélküli égés, általánosan alkalmazható : fa, szén. Korlátlan tartósság, mivel érzéketlen a nedvességre. Ideális kandallókhoz, cserépkályhákhoz, grillekhez is. Kompakt csomagolás, amivel helyet takaríthat meg.


 

Ajándék kandalló és kálhyaüveg tisztító

Nagy teljesítményű aktív habtisztító.  A kandalló és kályha üvegein, gyorsan és teljesen feloldja a makacs szennyeződéseket, mint a korom, zsír-és olaszennyeződés, égési maradványok és füstgyanta. Kiválóan alkalmas üvegkerámia főzőlapokon, csempéken, kerámia, krómacél és rozsdamentes acél elszívókon is. 


 

Ajándék hamuporszívó

A fatüzlésű kandallók használata során mindig keletkezni fog hamu, melynek összegyűjtésére a legkényelmesebb megoldás, ha egy hamuporszívót használunk. A hamuporszívóban lévő filterek biztonságos megszűrik a levegőt, és a vödörben tartják a hamut.


Az ajánlat 2021.07.31-ig érvényes. Az akciós termékekre nem vonatkozik. Egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.