Firetechnic PanTech 100 EVO U LD Légfűtéses kandallóbetét
Firetechnic PanTech 100 EVO U LD Légfűtéses kandallóbetét
1 669 000 Ft

Firetechnic PanTech 100 EVO U LD Légfűtéses kandallóbetétFiretechnic PanTech 100 EVO U LD Légfűtéses kandallóbetét, Liftes (feltolható ajtó)val. Üvegezés típusa: Három oldali üveges. 14,0 kW névleges teljesítménnyel.
Szállítási költség
ingyenes
Várható szállítási idő: Átlag 30-40 munkanap
1 669 000 Ft
Részletek

PanTech 100 EVO U LD kandallóbetét


Több közeli helyiség fűtése kandallóval

Egy megfelelő égési rendszerrel ellátott kandalló teljes értékű fűtőberendezés 80% feletti hatásfokkal. Az általa termelt, kis költséggel nyert meleg levegő felhasználásával nagy perspektíva rejlik. A légcsatornás kandalló szerkezeti kialakítása alapjában véve egyszerű, de az alapvető szakmai tudás elengedhetetlen a megfelelő és hatékony kialakításhoz. A szerkezet magából a kandallóból, meleglevegő szállító csövekből, csatlakozásokból, elosztókból, kifúvókból és rögzítésekből áll.

A rendszer kiépítése előtt figyelembe kell venni, hogy hány helyiségbe szeretnénk eljuttatni a kandalló által termelt fűtési levegőt. Ennek ismeretében tudni fogjuk, hogy hány folyóméter speciális csőre lesz szükségünk a rendszerhez. A csőrendszer legnagyobb egyirányú hosszát maximalizálni - ventilator hiányában kb. 4-5 méterben. Egy jól kialakított csőrendszer minimális hőveszteséggel működik és a kialakított alágak kifúvási teljesítménye szabályozható, ezáltal aktívan szabályozható fűtésrendszert kapunk ennek az egyszerű megoldásnak az alkalmazásával is. A csövezést és a csatlakozásokat a szállított meleglevegő hőmérsékletének megfelelően ellenálló, a kifejezetten erre a célra gyártott alkatrészeket alkalmazunk. Az átmérővel és a csövek hosszával alakítható és optimalizálható a különböző távolságban lévő szobák, és alágak levegőhőmérséklete.

A kifúvók különböző dizájn kivitelekben és különböző funkciókkal kerülnek forgalomba, alkalmazkodva az eltérő lakberendezési stílusokhoz. Amiatt is kifejezetten előnyös ventilátoros rásegítés nélkül kiépíteni a rendszert mert nem érvényesül a mesterséges keringetés által gerjesztett húzat. Igen kellemetlen tud lenni egy direkt légáramlat a fejünk felett. Minden esetben gondoskodni kell az szobákba szállított levegőmennyiséggel azonos mennyiség visszaáramoltatásáról a kandallóhoz.

Összefoglalva tehát mindenképp érdemes komolyan foglalkozni a fűtési rendszer ilyen megoldásával, hiszen kis költséggel a központi fűtéshez hasonlóan hatékony és szabályozható fűtésrendszert kapunk annak árának töredékéből. Azonban: a gondos tervezés elengedhetetlen, ugyanúgy, mint egy központi fűtéses rendszer esetében.

Konvekciós-burkolat

A meleglevegő elcsatornázása nagy hatákonysággal megoldható az egyes kandallókhoz külön megvásárolható konvekciós burkolat segítségével. A kandallóhoz megfelelő konvekciós burkolatot alább, a kapcsolódó termékek között tudja megvásárolni (csak bizonyos típúsokhoz választható) .


Máshol kedvezőbb áron látta ugyanezt a terméket?

Küldje el nekünk az alacsonyabb árat tartalmazó honlapon szereplő termék URL címét. Kollégáink keresni fogják személyre szabott ajánlatunkkal. A kapcsolatfelvételhez kattintson a képre. Az árgarancia csak magyarországi székhelyű forgalmazó és magyarországi webáruház ajánlatára vonatkozik! További részletek >


Adatok
Terméktípus:
Légfűtéses kandallóbetét
Névleges teljesítmény:
14 kW
Szabályozható fűtőteljesítmény:
8 – 14 kW
Légfűtő teljesítmény:
14 kW
Füstcső csatlakozás:
200 mm
Huzatszükséglet:
14 Pa
Hatásfok:
80 %
Magasság:
1 332 mm
Szélesség:
990 mm
Mélység:
605 mm
Ajtó magasság:
467 mm
Ajtó szélesség:
900 mm
Ajtó mélység:
400 mm
Tüzelőanyag:
Fa, fabrikett
Fahasáb hossz:
55 cm
Energiaosztály:
A+
Gyártó:
Firetechnic
Jótállási idő:
60 hó
Üvegezés típusa:
Három oldali üveges
Ajtónyitás típusa:
Liftes (feltolható ajtó)
Cikkszám:
PANT_100_EULD
Tömeg:
302 kg/db
Kapcsolódó termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!