Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
Miháczi és Társa Kft.
Cím:
9797 Nárai, Petőfi Sándor u. 100.
Telefon:
Áruház neve:
kandallocenter.hu
Adószám:
23782592-2-18
Cégjegyzék szám:
18 09 110860
Kapcsolattartó neve:
Miháczi és Társa Kft.
Telefonszám:
+36300130160
Szállítás
 • Palletways raklapos szállítás
  Nagyméretű, 40kg feletti csomagok biztonságos kiszállítása Palletways raklapos szállítással történik. A csomagok kiszállítását a futárcég a szállítási címre, családi háznál a telekhatárig (kapuig), társasháznál a lépcsőház bejáratáig teljesíti. A megadott címet csak jól járható, nem túl meredek és kellően széles úton képes a szállító jármű megközelíteni. Raklapos szállítás esetén csak előre átualásos fizetési mód kiválasztására van lehetőség.
  Palletways raklapos szállítás
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  299 999  Ft
  19 990 Ft
  300 000  Ft
  -
  ingyenes
 • Házhozszálítás GLS futárszolgálattal
  Csomagját GLS futárszolgálattal házhozszállítjuk Önnek. A csomagok kiszállítását a futárcég a szállítási címre, családi háznál a telekhatárig (kapuig), társasháznál a lépcsőház bejáratáig teljesíti. A csomagok GLS futárrszolgálattal történő házhozszállítása csak 40kg alatti csomagok esetén lehetséges. Választható fizetési módok: előre átutalás, utánvét.
  mygls_api
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  99 999  Ft
  2 990 Ft
  100 000  Ft
  -
  ingyenes
 • GLS csomagpont
  Csomagját kényelmesen átveheti a megrendelés során Ön által kiválasztott GLS csomagponton - az átvételi értesítést követően, a Csomagpont nyivatartási idejében - Önnek megfelelő időpontban. A Csomagpontra történő szállítás csak 40kg alatti csomagok esetén lehetséges. Választható fizetési módok: előre átutalás, utánvét.
  mygls_api_dropoffpoints
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  99 999  Ft
  2 990 Ft
  100 000  Ft
  -
  ingyenes
 • Palletways raklapos szállítás EU
  Az Európai Unió következő országaiba tudjuk vállalni a kiszállítást: Szlovákia, Ausztria, Csehország, Románia. Nagyméretű, 30kg feletti csomagok biztonságos kiszállítása Palletways raklapos szállítással történik. A csomagok kiszállítását a futárcég a szállítási címre, családi háznál a telekhatárig (kapuig), társasháznál a lépcsőház bejáratáig teljesíti. Raklapos szállítás esetén csak előre áutalásos fizetési mód kiválasztására van lehetőség.
  Palletways raklapos szállítás EU
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  -
  119 990 Ft
 • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal EU
  Az Európai Unó következő országaiba tudjuk vállalni a kiszállítást: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Horvátország, Csehország, Románia. Csomagját GLS futárszolgálattal házhozszállítjuk Önnek. A csomagok kiszállítását a futárcég a szállítási címre, családi háznál a telekhatárig (kapuig), társasháznál a lépcsőház bejáratáig teljesíti. A csomagok GLS futárrszolgálattal történő házhozszállítása csak 30kg alatti csomagok esetén lehetséges. EU-s országba történő szállításkor csak előre áutalásos fizetési mód kiválasztására van lehetőség.
  mygls_api
  Termékek össztömege
  Szállítási költség
  0  kg
  1,99  kg
  12 990 Ft
  2  kg
  2,99  kg
  15 890 Ft
  3  kg
  4,99  kg
  18 690 Ft
  5  kg
  9,99  kg
  22 790 Ft
  10  kg
  14,99  kg
  24 290 Ft
  15  kg
  19,99  kg
  27 690 Ft
  20  kg
  24,99  kg
  29 890 Ft
  25  kg
  30  kg
  35 590 Ft
 • Személyes átvétel
  Csomagját személyesen átveheti, díjmentesen. A megrendelt csomagot összekészítjük, és tájékoztatjuk Önt, amint átvehető. A személyes átvétel címe: 9797 Nárai, Petőfi Sándor utca 100. szám alatti bemutatótermünk. Személyes átvétel előtt időpont egyeztetés szükséges, melyet elérhetőségeink egyikén tehet meg.
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  -
  ingyenes
 • Házhozszállítás Futar.hu futárszolgálattal
  A nagyobb méretű elektormos kandallókat a Futar.hu futárszolgálat szállítja Önnek házhoz. A csomagok kiszállítását a futárcég a szállítási címre, családi háznál a telekhatárig (kapuig), társasháznál a lépcsőház bejáratáig teljesíti. Választható fizetési módok: előre átutalás, utánvét, online bannkártyás fizetés (PayLike).
  Házhozszállítás Futar.hu futárszolgálattal
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  149 999  Ft
  17 990 Ft
  150 000  Ft
  -
  ingyenes
Fizetés
 • Előre utalással
  Előre átutalással bármely szállítási mód kiválasztása esetén fizethet.
  A rendelés visszaigazolását követően kérjük várja meg, amíg elküldjük Önnek a díjbekérőt, ami alapján elindíthatja az utalást. Az utalásnál a megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a díjbekérő sorszámát!
  A megrendelt termékek kiszállítását csak azt követően kezdjük meg, miután az összeg megérkezett bankszámlaszámunkra, a csomag feladását megelőzően értesítést küldünk.
 • Utánvéttel
  GLS vagy Futar.hu futárszolgálattal valamint GLS csomagpontra történő kiszállítás esetén utánvétes fizetést is választhat. Ebben az esetben a csomag árát az átvételkor kell fizetni készpénzben vagy bankkártyával a futárnak, vagy a kiválasztott csomagponton.
  Palletways raklapos szállítás esetén nincs lehetőség utánvétes fizetési módra.
  Az uttánvételes fizetési mód csak magyarországi cím esetén választható. 200.000.-Ft feletti megrendelés esetén, ha a termék nincs raktáron, 30% megrendelési előleget számítunk fel, melyet előre utalással díjbekérő alapján tud fizetni, a fennmaradó összeget a termék átvételekor tudja fizetni a futárnak.
 • Bankkártyás fizetés
  A kényelmes és biztonságos online bankkártyás fizetést a 3-D Secure biztonsági rendszerrel ellátott Paylike biztosítja. A Paylike bankkártyás fizetéssel bármely szállítási mód esetén gyorsan és biztonságosan fizethet. Azon termékeinknél, melyek nincsenek raktáron, kérjük még a vásárlás előtt tájékozódjon a várható szállítási idővel kapcsolatban a termékoldalakon feltüntettet várható szállítási idő alapján vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.
 • Készpénzzel a KandallóCenter telephelyén
  Amennyiben csomagját a KandallóCenter telephelyén szeretné átvenni, a megrendelt csomagot a személyesen átvétel esetén készpénzzel is kifizetheti. A személyes átvétel címe: 9797 Nárai, Petőfi Sándor utca 100. szám alatti bemutatótermünk. Személyes átvétel előtt időpont egyeztetés szükséges, melyet elérhetőségeink egyikén tehet meg.

Előre utalás vagy utánvétes fizetés esetén a díjbekérőket az alábbiak szerint állítjuk ki.

A termék van raktáron

A terméket nincs raktáron
Fa/pellet/gáztüzelésű kandalló Előre utalással 100%, utánvétre nincs lehetőség

30% a rendeléskor,  70% a szállítás előtt, utánvétre nincs lehetőség

Elektromos kandalló

Előre utalással 100%, vagy utánvét

200.000.-Ft alatt: 0% a rendeléskor, 100% a szállítás előtt vagy utánvéttel

200.000.-Ft felett: 30% a rendeléskor, 70% a szállítás előtt vagy utánvéttel

Egyéb termékek Előre utalással 100%, vagy utánvét 50.000.-Ft alatt: 0% a rendeléskor, 100% a szállítás előtt vagy utánvéttel

50.000.-Ft felett: 30% a rendeléskor, 70% a szállítás előtt vagy utánvéttel

 

Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!