Blog

Kandalló építésre alkalmatlan anyagok
11
Jan

Manapság a kandalló már minden újonnan épülő ház nélkülözhetetlen részévé vált. Gyakran találkozni olyan silány minőségű kandallókkal, amelyek nem megfelelően működnek, kellemetlen szagot árasztanak magukból vagy éppen a nem rendszeresített anyagok miatt a kandallóburkolat károsodik...

Miért érdemes pelletes készülékkel fűteni?
23
Nov

Miért válasszunk pellet tüzelésű kályhát vagy kandallót? Például azért, mert kiválóan automatizálható! Mit jelent ez a gyakorlatban?

Fa vagy pellet?
08
Nov

A fa és a pellet közötti választás nem csak azon múlik, hogy a kandalló vagy kályha használója milyen típusú személyiség, bár nyilván ez is sokat számít. De mi alapján döntsünk?

Hogyan válasszon kandallót?
27
Okt

Szeretne egy kandallót, ez már biztos. Nagyszerű döntés, hiszen utánozhatatlan hangulatot ad majd otthonának! Úgy is mondhatnánk: a kandallónak köszönhetően, lesz miért várni a telet… De a vágy és a szándék nem elég, ahhoz, hogy biztonságos, magas minőségű, esztétikus kandalló mellett döntsön. Haladjon az alábbi szempontok mentén kandallóválasztás előtt, és befektetése garantáltan megtérül majd!

Miért válasszon minőségi kandallót?
15
Okt

Elégedettség hosszú távon. A minőségi kandalló szívügyünk. Mi azt szeretnénk, hogy otthona hangulatát fokozza a kandallója, és a látvány mellett, az egész házban kellemes meleget biztosítson. Mindezt úgy, hogy problémamentesen működik, hiszen hiába a jó hangulat, ha a termékkel csak a baj van…

Kandallót a szakértőtől! Miért a kandallócenter?
20
Szept

20 évvel ezelőtt egy kandalló még ritkaságszámba ment a magyar otthonokban. „Ó, de szép! Csak dísz, vagy használjátok is?” – kérdezgették gyakran a házhoz érkező vendégek, hiszen inkább volt látványosság, mint fűtőeszköz… Az amerikai és skandináv trendek után azonban idővel ide is begyűrűzött, és a kandalló népszerűsége itthon is az egekbe szökött.