Firetechnic PanTech 110 EVO Légfűtéses kandallóbetét
Firetechnic PanTech 110 EVO Légfűtéses kandallóbetét
1 116 000 Ft

Firetechnic PanTech 110 EVO Légfűtéses kandallóbetétFiretechnic PanTech 110 EVO Légfűtéses kandallóbetét, Oldalra nyíló ajtóval. Üvegezés típusa: Síküveges. 21,0 kW névleges teljesítménnyel.
Szállítási költség
ingyenes
Várható szállítási idő: Átlag 30-40 munkanap
1 116 000 Ft
Részletek

Nero üveg, samott-vermikulit belső, külső levegő, másodlagos és harmadlagos levegő ellátás (passzív házba építhető) folytonégés funkció, tiszta üveg rendszer, rendkívül takarékos fafogyasztás. Folytonégő kandallóbetét. Rendelhető opció: konvekciós burkolattal ellátható tűztér. Megvásárolható két ajtós változatban is.


Több közeli helyiség fűtése kandallóval

Egy megfelelő égési rendszerrel ellátott kandalló teljes értékű fűtőberendezés 80% feletti hatásfokkal. Az általa termelt, kis költséggel nyert meleg levegő felhasználásával nagy perspektíva rejlik. A légcsatornás kandalló szerkezeti kialakítása alapjában véve egyszerű, de az alapvető szakmai tudás elengedhetetlen a megfelelő és hatékony kialakításhoz. A szerkezet magából a kandallóból, meleglevegő szállító csövekből, csatlakozásokból, elosztókból, kifúvókból és rögzítésekből áll.

A rendszer kiépítése előtt figyelembe kell venni, hogy hány helyiségbe szeretnénk eljuttatni a kandalló által termelt fűtési levegőt. Ennek ismeretében tudni fogjuk, hogy hány folyóméter speciális csőre lesz szükségünk a rendszerhez. A csőrendszer legnagyobb egyirányú hosszát maximalizálni - ventilator hiányában kb. 4-5 méterben. Egy jól kialakított csőrendszer minimális hőveszteséggel működik és a kialakított alágak kifúvási teljesítménye szabályozható, ezáltal aktívan szabályozható fűtésrendszert kapunk ennek az egyszerű megoldásnak az alkalmazásával is. A csövezést és a csatlakozásokat a szállított meleglevegő hőmérsékletének megfelelően ellenálló, a kifejezetten erre a célra gyártott alkatrészeket alkalmazunk. Az átmérővel és a csövek hosszával alakítható és optimalizálható a különböző távolságban lévő szobák, és alágak levegőhőmérséklete.

A kifúvók különböző dizájn kivitelekben és különböző funkciókkal kerülnek forgalomba, alkalmazkodva az eltérő lakberendezési stílusokhoz. Amiatt is kifejezetten előnyös ventilátoros rásegítés nélkül kiépíteni a rendszert mert nem érvényesül a mesterséges keringetés által gerjesztett húzat. Igen kellemetlen tud lenni egy direkt légáramlat a fejünk felett. Minden esetben gondoskodni kell az szobákba szállított levegőmennyiséggel azonos mennyiség visszaáramoltatásáról a kandallóhoz.

Összefoglalva tehát mindenképp érdemes komolyan foglalkozni a fűtési rendszer ilyen megoldásával, hiszen kis költséggel a központi fűtéshez hasonlóan hatékony és szabályozható fűtésrendszert kapunk annak árának töredékéből. Azonban: a gondos tervezés elengedhetetlen, ugyanúgy, mint egy központi fűtéses rendszer esetében.

Konvekciós-burkolat

A meleglevegő elcsatornázása nagy hatákonysággal megoldható az egyes kandallókhoz külön megvásárolható konvekciós burkolat segítségével. A kandallóhoz megfelelő konvekciós burkolatot alább, a kapcsolódó termékek között tudja megvásárolni (csak bizonyos típúsokhoz választható) .


Máshol kedvezőbb áron látta ugyanezt a terméket?

Küldje el nekünk az alacsonyabb árat tartalmazó honlapon szereplő termék URL címét. Kollégáink keresni fogják személyre szabott ajánlatunkkal. A kapcsolatfelvételhez kattintson a képre. Az árgarancia csak magyarországi székhelyű forgalmazó és magyarországi webáruház ajánlatára vonatkozik! További részletek >


Adatok
Terméktípus:
Légfűtéses kandallóbetét
Névleges teljesítmény:
21 kW
Szabályozható fűtőteljesítmény:
12 – 21 kW
Légfűtő teljesítmény:
21 kW
Füstcső csatlakozás:
200 mm
Huzatszükséglet:
14 Pa
Hatásfok:
80 %
Magasság:
1 170 mm
Szélesség:
1 100 mm
Mélység:
569 mm
Ajtó magasság:
515 mm
Ajtó szélesség:
1 060 mm
Tüzelőanyag:
Fa, fabrikett
Fahasáb hossz:
70 cm
Energiaosztály:
A+
Gyártó:
Firetechnic
Jótállási idő:
60 hó
Üvegezés típusa:
Síküveges
Ajtónyitás típusa:
Oldalra nyíló ajtó
Cikkszám:
PANT_110_E
Tömeg:
283 kg/db
Kapcsolódó termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!