Firetechnic PanTech Classic 95 Légfűtéses kandallóbetét
Firetechnic PanTech Classic 95 Légfűtéses kandallóbetét
618 000 Ft

Firetechnic PanTech Classic 95 Légfűtéses kandallóbetétFiretechnic PanTech Classic 95 Légfűtéses kandallóbetét, Oldalra nyíló ajtóval. Üvegezés típusa: Síküveges. 15,0 kW névleges teljesítménnyel.
Szállítási költség
ingyenes
Várható szállítási idő: Átlag 30-40 munkanap
618 000 Ft
Részletek

PanTech Classic 95 kandallóbetét


Több közeli helyiség fűtése kandallóval

Egy megfelelő égési rendszerrel ellátott kandalló teljes értékű fűtőberendezés 80% feletti hatásfokkal. Az általa termelt, kis költséggel nyert meleg levegő felhasználásával nagy perspektíva rejlik. A légcsatornás kandalló szerkezeti kialakítása alapjában véve egyszerű, de az alapvető szakmai tudás elengedhetetlen a megfelelő és hatékony kialakításhoz. A szerkezet magából a kandallóból, meleglevegő szállító csövekből, csatlakozásokból, elosztókból, kifúvókból és rögzítésekből áll.

A rendszer kiépítése előtt figyelembe kell venni, hogy hány helyiségbe szeretnénk eljuttatni a kandalló által termelt fűtési levegőt. Ennek ismeretében tudni fogjuk, hogy hány folyóméter speciális csőre lesz szükségünk a rendszerhez. A csőrendszer legnagyobb egyirányú hosszát maximalizálni - ventilator hiányában kb. 4-5 méterben. Egy jól kialakított csőrendszer minimális hőveszteséggel működik és a kialakított alágak kifúvási teljesítménye szabályozható, ezáltal aktívan szabályozható fűtésrendszert kapunk ennek az egyszerű megoldásnak az alkalmazásával is. A csövezést és a csatlakozásokat a szállított meleglevegő hőmérsékletének megfelelően ellenálló, a kifejezetten erre a célra gyártott alkatrészeket alkalmazunk. Az átmérővel és a csövek hosszával alakítható és optimalizálható a különböző távolságban lévő szobák, és alágak levegőhőmérséklete.

A kifúvók különböző dizájn kivitelekben és különböző funkciókkal kerülnek forgalomba, alkalmazkodva az eltérő lakberendezési stílusokhoz. Amiatt is kifejezetten előnyös ventilátoros rásegítés nélkül kiépíteni a rendszert mert nem érvényesül a mesterséges keringetés által gerjesztett húzat. Igen kellemetlen tud lenni egy direkt légáramlat a fejünk felett. Minden esetben gondoskodni kell az szobákba szállított levegőmennyiséggel azonos mennyiség visszaáramoltatásáról a kandallóhoz.

Összefoglalva tehát mindenképp érdemes komolyan foglalkozni a fűtési rendszer ilyen megoldásával, hiszen kis költséggel a központi fűtéshez hasonlóan hatékony és szabályozható fűtésrendszert kapunk annak árának töredékéből. Azonban: a gondos tervezés elengedhetetlen, ugyanúgy, mint egy központi fűtéses rendszer esetében.

Konvekciós-burkolat

A meleglevegő elcsatornázása nagy hatákonysággal megoldható az egyes kandallókhoz külön megvásárolható konvekciós burkolat segítségével. A kandallóhoz megfelelő konvekciós burkolatot alább, a kapcsolódó termékek között tudja megvásárolni (csak bizonyos típúsokhoz választható) .


Máshol kedvezőbb áron látta ugyanezt a terméket?

Küldje el nekünk az alacsonyabb árat tartalmazó honlapon szereplő termék URL címét. Kollégáink keresni fogják személyre szabott ajánlatunkkal. A kapcsolatfelvételhez kattintson a képre. Az árgarancia csak magyarországi székhelyű forgalmazó és magyarországi webáruház ajánlatára vonatkozik! További részletek >


Adatok
Terméktípus:
Légfűtéses kandallóbetét
Névleges teljesítmény:
15 kW
Szabályozható fűtőteljesítmény:
9 – 15 kW
Légfűtő teljesítmény:
15 kW
Füstcső csatlakozás:
200 mm
Huzatszükséglet:
14 Pa
Hatásfok:
78 %
Magasság:
1 005 mm
Szélesség:
950 mm
Mélység:
486 mm
Ajtó magasság:
766 mm
Ajtó szélesség:
370 mm
Tüzelőanyag:
Fa, fabrikett
Fahasáb hossz:
55 cm
Energiaosztály:
A+
Gyártó:
Firetechnic
Jótállási idő:
60 hó
Üvegezés típusa:
Síküveges
Ajtónyitás típusa:
Oldalra nyíló ajtó
Cikkszám:
PANT_C95
Tömeg:
120 kg/db
Kapcsolódó termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!