Hőtároló szett Romotop CARA CS design kandallóhoz
Hőtároló szett Romotop CARA CS design kandallóhoz
161 300 Ft

Hőtároló szett Romotop CARA CS design kandallóhoz

Letölthető dokumentumok
Ez a hőtároló szett kifejezetten a CARA CS design kandallókályhák égőtere felett kialakított helyre szerelhető be. Segítségével növelhető a design kandallónk hőtároló képessége. A sugárzó fűtés 5 órával meghosszabbodik a hőtároló szett tömegének köszönhetően. Az akkumulációs szett súlya 66 kg.
Szállítási költség:
Ingyenes házhozszállítás
Várható szállítási idő: 15-20 munkanap
161 300 Ft
Részletek
Speciálisan magas fajlagos hőkapacitás jellemzi a Romotop MAMMOTH hőtároló szettjeit. A hőtároló elem a kandalló működése során felmelegszik, majd a korábban felvett hőt folyamatosan adja le. Minnél nagyobb a hőtároló elem tömege, annál nagyobb hőmennyiséget képes leadni, viszont annál tovább tart, míg átmelegszik. Az így keletkezett sugárzó hő folyamatosan kellemes hőmérsékletet biztosít, mivel a tárolóelem egyenletes hőleadással rendelkezik. A hőtároló elem a kapcsolódó termékekben szereplő kandallókhoz használható.

Máshol kedvezőbb áron látta ugyanezt a terméket?

Küldje el nekünk az alacsonyabb árat tartalmazó honlapon szereplő termék URL címét. Kollégáink keresni fogják személyre szabott ajánlatunkkal. A kapcsolatfelvételhez kattintson a képre. Az árgarancia csak magyarországi székhelyű forgalmazó és magyarországi webáruház ajánlatára vonatkozik! További részletek >


Adatok
Terméktípus:
Hőtároló elem
Gyártó:
Romotop
Cikkszám:
AKKUM_CARA_02
Tömeg:
66 kg/db
Kapcsolódó termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!