Hőtároló szett Romotop LUANCO N kandallókályhához
Hőtároló szett Romotop LUANCO N kandallókályhához
78 200 Ft

Hőtároló szett Romotop LUANCO N kandallókályhához

Letölthető dokumentumok
Ez a hőtároló szett a Romotop LUANCO N kandallókályhához lett kifejlesztve. Az égőtér felett kialakított helyre szerelhető be. Segítségével növelhető a kandallókályhánk hőtároló képessége. A sugárzó fűtés 4 órával meghosszabbodik a hőtároló szett tömegének köszönhetően. Az akkumulációs szett súlya 30 kg.
Várható szállítási idő: 15-20 munkanap
78 200 Ft
Részletek
Speciálisan magas fajlagos hőkapacitás jellemzi a Romotop MAMMOTH hőtároló szettjeit. A hőtároló elem a kandalló működése során felmelegszik, majd a korábban felvett hőt folyamatosan adja le. Minnél nagyobb a hőtároló elem tömege, annál nagyobb hőmennyiséget képes leadni, viszont annál tovább tart, míg átmelegszik. Az így keletkezett sugárzó hő folyamatosan kellemes hőmérsékletet biztosít, mivel a tárolóelem egyenletes hőleadással rendelkezik. A hőtároló elem a kapcsolódó termékekben szereplő kandallókhoz használható.

Máshol kedvezőbb áron látta ugyanezt a terméket?

Küldje el nekünk az alacsonyabb árat tartalmazó honlapon szereplő termék URL címét. Kollégáink keresni fogják személyre szabott ajánlatunkkal. A kapcsolatfelvételhez kattintson a képre. Az árgarancia csak magyarországi székhelyű forgalmazó és magyarországi webáruház ajánlatára vonatkozik! További részletek >


Adatok
Terméktípus:
Hőtároló elem
Gyártó:
Romotop
Cikkszám:
AKKUM_02
Tömeg:
30 kg/db
Kapcsolódó termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!