Blog

Kandallót a szakértőtől! Miért a kandallócenter?

2020.09.20 08:00
Kandallót a szakértőtől! Miért a kandallócenter?

20 évvel ezelőtt egy kandalló még ritkaságszámba ment a magyar otthonokban. „Ó, de szép! Csak dísz, vagy használjátok is?” – kérdezgették gyakran a házhoz érkező vendégek, hiszen inkább volt látványosság, mint fűtőeszköz… Az amerikai és skandináv trendek után azonban idővel ide is begyűrűzött, és a kandalló népszerűsége itthon is az egekbe szökött.

Hangulat és praktikum megbízható háttérből.

Napjainkban már nem csak a hangulat fokozására alkalmas, hanem akár az egész ház fűtése is biztosítató a kandalló által. Egyes típusok a fűtési rendszerre kötve biztosítják az otthon melegét, sőt, akár a melegvizet is. Ezzel a megoldással gyorsan megtérül a kandalló beruházási költsége, hiszen a fűtésszámla akár 40%-kal is kevesebb lehet.

Ez azonban számos kérdést felvet kandallóvásárlás előtt:

  • Honnan, kitől érdemes kandallót vásárolni?
  • Hol talál meg mindent egy helyen, beleértve a tartozékokat is?
  • Ha szakmai jellegű kérdése van, kinek teheti azt fel, akitől BIZTOSAN választ is kap?

Több, mint 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött csak egyet mondhatunk: kandallóvásárlás esetén a legfontosabb, hogy valódi szakértőtől rendeljen.

A hipermarketek kínálatában silány minőségű termékeket talál; sok helyen pedig a szakértői háttér hiányzik a forgalmazók mögül… Amellett, hogy a Kandallócenter webshopjában kiválaszthatja az Ön számára szimpatikus megoldást, ugyanúgy megtalálja a szükséges tartozékokat, továbbá kérdezhet tapasztalt szakértőinktől is. Garantáljuk, hogy tőlük minden esetben felkészült, egyenes, korrekt és érthető válaszokat kap majd.

A Kandallócenter az Ön bizalmára is érdemes, mivel:

  • Maximálisan elhivatottak vagyunk a munkánk felé, számunkra a kandallók nemcsak munkát jelentenek, hanem szenvedélyt és elhivatottságot is.
  • Emiatt folyamatosan figyeljük az újításokat, trendeket, és továbbképzéseken is rendszeresen részt veszünk.
  • Csak kiemelkedő minőséget kínáló gyártók termékeit forgalmazzuk, silány kandallókat vagy kandalló tartozékokat NEM engedünk be a kínálatunkba.
  • Amennyiben nemcsak weben keresztül nézné meg termékeinket, szívesen látjuk bemutatótermünkben is!
  • Tagjai, támogatói és pártolói vagyunk olyan szervezeteknek, amelyek a fogyasztók védelmét, az esélyegyenlőséget, illetve a fair kiszolgálást tekintik céljuknak.

Keressen minket bizalommal, segítünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!