Blog
2020.09.20 08:00

Kandallót a szakértőtől! Miért a kandallócenter?

Kandallót a szakértőtől! Miért a kandallócenter?

20 évvel ezelőtt egy kandalló még ritkaságszámba ment a magyar otthonokban. „Ó, de szép! Csak dísz, vagy használjátok is?” – kérdezgették gyakran a házhoz érkező vendégek, hiszen inkább volt látványosság, mint fűtőeszköz… Az amerikai és skandináv trendek után azonban idővel ide is begyűrűzött, és a kandalló népszerűsége itthon is az egekbe szökött.

Kandallót a szakértőtől...

Úgy állítottuk össze a Kandallócenter kínálatát, hogy Ön könnyen megtalálja az elvárásainak megfelelő kandallót és a szükséges tartozékokat. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk kandalló forgalmazás területén, így webshopunkban csak ellenőrzött minőségű és napi használat mellett is biztonságos, jól karbantartható termékeket talál. Bármilyen szakmai kérdésére készséggel válaszolunk!

Hangulat és praktikum megbízható háttérből.

Napjainkban már nem csak a hangulat fokozására alkalmas, hanem akár az egész ház fűtése is biztosítató a kandalló által. Egyes típusok a fűtési rendszerre kötve biztosítják az otthon melegét, sőt, akár a melegvizet is. Ezzel a megoldással gyorsan megtérül a kandalló beruházási költsége, hiszen a fűtésszámla akár 40%-kal is kevesebb lehet.

Ez azonban számos kérdést felvet kandallóvásárlás előtt:

  • Honnan, kitől érdemes kandallót vásárolni?
  • Hol talál meg mindent egy helyen, beleértve a tartozékokat is?
  • Ha szakmai jellegű kérdése van, kinek teheti azt fel, akitől BIZTOSAN választ is kap?

Több, mint 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött csak egyet mondhatunk: kandallóvásárlás esetén a legfontosabb, hogy valódi szakértőtől rendeljen.

A hipermarketek kínálatában silány minőségű termékeket talál; sok helyen pedig a szakértői háttér hiányzik a forgalmazók mögül… Amellett, hogy a Kandallócenter webshopjában kiválaszthatja az Ön számára szimpatikus megoldást, ugyanúgy megtalálja a szükséges tartozékokat, továbbá kérdezhet tapasztalt szakértőinktől is. Garantáljuk, hogy tőlük minden esetben felkészült, egyenes, korrekt és érthető válaszokat kap majd.

A Kandallócenter az Ön bizalmára is érdemes, mivel:

  • Maximálisan elhivatottak vagyunk a munkánk felé, számunkra a kandallók nemcsak munkát jelentenek, hanem szenvedélyt és elhivatottságot is.
  • Emiatt folyamatosan figyeljük az újításokat, trendeket, és továbbképzéseken is rendszeresen részt veszünk.
  • Csak kiemelkedő minőséget kínáló gyártók termékeit forgalmazzuk, silány kandallókat vagy kandalló tartozékokat NEM engedünk be a kínálatunkba.
  • Amennyiben nemcsak weben keresztül nézné meg termékeinket, szívesen látjuk bemutatótermünkben is!
  • Tagjai, támogatói és pártolói vagyunk olyan szervezeteknek, amelyek a fogyasztók védelmét, az esélyegyenlőséget, illetve a fair kiszolgálást tekintik céljuknak.

Keressen minket bizalommal, segítünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!