Romotop MAMMOTH felső hőtároló szett 180 mm-es füstgázelvezetéshez
Romotop MAMMOTH felső hőtároló szett 180 mm-es füstgázelvezetéshez
102 700 Ft

Romotop MAMMOTH felső hőtároló szett 180 mm-es füstgázelvezetéshez

Letölthető dokumentumok
A Romotop MAMMOTH akkumulációs szett segítségével növelhető a kandallónk hőtároló képessége, a kandallóbetét használatát követően még hosszú ideig sugározza a hőt. A maximális hőátadás érdekében a hőtároló gyűrűk között fémlamellák vannak elhelyezve, ez növeli a hőtárolás sebességét. Telepítése egyszerű, a kandallóbetét felső részén a füstcső körül kell elhelyezni. 180 mm-es füstgázelvezetéssel rendelkező kandallóbetéthez használható. A hőtároló szett súlya: 70 kg.
Készlet információ: Raktáron
102 700 Ft
Részletek
Speciálisan magas fajlagos hőkapacitás jellemzi a Romotop MAMMOTH hőtároló szettjeit. A hőtároló elem a kandalló működése során felmelegszik, majd a korábban felvett hőt folyamatosan adja le. Minnél nagyobb a hőtároló elem tömege, annál nagyobb hőmennyiséget képes leadni, viszont annál tovább tart, míg átmelegszik. Az így keletkezett sugárzó hő folyamatosan kellemes hőmérsékletet biztosít, mivel a tárolóelem egyenletes hőleadással rendelkezik. A hőtároló elem a kapcsolódó termékekben szereplő kandallókhoz használható.

Máshol kedvezőbb áron látta ugyanezt a terméket?

Küldje el nekünk az alacsonyabb árat tartalmazó honlapon szereplő termék URL címét. Kollégáink keresni fogják személyre szabott ajánlatunkkal. A kapcsolatfelvételhez kattintson a képre. Az árgarancia csak magyarországi székhelyű forgalmazó és magyarországi webáruház ajánlatára vonatkozik! További részletek >


Adatok
Terméktípus:
Hőtároló elem
Gyártó:
Romotop
Cikkszám:
AKKUM_KV_05
Tömeg:
70 kg/db
Kapcsolódó termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!