Romotop MAMMOTH 8 gyűrűs hőtároló szett
Romotop MAMMOTH 8 gyűrűs hőtároló szett
489 000 Ft

Romotop MAMMOTH 8 gyűrűs hőtároló szett

Letölthető dokumentumok
A szabadalmaztatott ROMOTOP MAMMOTH akkumulációs gyűrűk ötvözik az öntöttvas magas hővezető képességének és a magnezit magas fajlagos hőkapacitásának az előnyeit. Hosszú élettartamú a belső öntöttvas szerkezetnek köszönhetően. Hatékony hőátvezetés jellemzi, magas hőterhelés mellett sem hibásodik meg. A gyűrűk 1000 ℃ fölé melegítve sem bocsátanak ki kellemetlen szagot. Az akkumulációs gyűrű tömege: 38 kg magassága: 80 mm. Az átlagos tömege 4.5 kg / l. A szett 6db gyűrűt tartalmaz, a teljes tömege 308kg.
Várható szállítási idő: 15-20 munkanap
489 000 Ft
Részletek
Speciálisan magas fajlagos hőkapacitás jellemzi a Romotop MAMMOTH hőtároló szettjeit. A hőtároló elem a kandalló működése során felmelegszik, majd a korábban felvett hőt folyamatosan adja le. Minnél nagyobb a hőtároló elem tömege, annál nagyobb hőmennyiséget képes leadni, viszont annál tovább tart, míg átmelegszik. Az így keletkezett sugárzó hő folyamatosan kellemes hőmérsékletet biztosít, mivel a tárolóelem egyenletes hőleadással rendelkezik. A hőtároló elem a kapcsolódó termékekben szereplő kandallókhoz használható.

Máshol kedvezőbb áron látta ugyanezt a terméket?

Küldje el nekünk az alacsonyabb árat tartalmazó honlapon szereplő termék URL címét. Kollégáink keresni fogják személyre szabott ajánlatunkkal. A kapcsolatfelvételhez kattintson a képre. Az árgarancia csak magyarországi székhelyű forgalmazó és magyarországi webáruház ajánlatára vonatkozik! További részletek >


Adatok
Terméktípus:
Hőtároló elem
Gyártó:
Romotop
Cikkszám:
AKKUM_KV_08B
Tömeg:
308 kg/db
Kapcsolódó termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!