Unico AquaNemo 2 TopEco Lift Vízteres kandallóbetét
Unico AquaNemo 2 TopEco Lift Vízteres kandallóbetét
2 553 700 Ft

Unico AquaNemo 2 TopEco Lift Vízteres kandallóbetét

Zárt égésterű, nagyméretű, tűztérajtóval és samottbéléssel ellátott, központi fűtésre köthető vízteres  kandallóbetét (vízteres sarokkandalló).

Az Aquanemo fatüzelésű, központi fűtésre köthető, vízteres kandallói képesek - teljesítmény függvényében - az épület fűtési és használati melegvíz rendszerét ellátni. A minimál stílusú feltolható ajtó kiválóan záródik, emellett bármilyen kandallóburkolatba kiválóan adaptálható legyen szó síkfali vagy sarok beépítésről.

Opcionálisan lehetőség van zárt fűtési rendszerbe történő bekötésre, beépített csőkígyóval (hűtőkörrel) ellátott változat esetén. Az Aquanemo kandallóbetét  közvetlenül csatlakoztatható a külső égéslevegőre, így függetlenül működik a lakás belső légfelhasználásától, magas hatásfokkal és tisztaüveg rendszerrel

Ezek a modern, fatüzelésű központi fűtéses kandallók helyettesíthetik vagy kiegészíthetik a hagyományos gáz fűtési rendszert, így akár 40 százalékkal csökkenthető az energia-megtakarítás. Puffertartály alkalmazása esetén az előállított melegvíz későbbi felhasználásra eltárolható, ezzel is növelve a hatékonyságot.
 
Összegzés:
• vastag, több ponton merevített kazántest
• nagyméretű, feltolható üvegajtó
• közvetlen külsőlevegő-csatlakozó - a lakótér felé  zárt
• többirányú égési levegő elosztás és szabályozás
• előmelegített másodlagos levegő bevezetés (kettős égetés) a magas hatásfok érdekében
• füstcsappantyú
• zárt fűtési rendszerbe csatlakoztatható, csőkígyós kivitel (opcionális)
Várható szállítási idő: Érdeklődjön!
2 553 700 Ft
Részletek

Miért az Unico?

Az Unico kandallóbetétei teljes egészében Lengyelországban gyártják. Minden kandallóbetétjük a legmagasabb minőséget garantálja, immár 30 éves tapasztalattal a hátuk mögött van jelen a piacon. Saját ízlésének megfelelően választhatja ki az építéshez szükséges befejező elemeket: üvegtáblák, keretek, fogantyúk, kerámiák széles választéka segíti Önt a döntésben, a belső tér még látványosabb megteremtéséhez.

Ami az Unico kandallóbetétekben közös

Minden Unico betét Refrabox lángterelővel van felszerelve, megnöveli a füstgázok útját, és ezáltal javítja az égésminőséget. Ez lehetővé teszi, hogy kevesebb tüzelőanyaggal több hőt nyerjen és ezáltal növelje a kandalló hatékonyságát.

NEMO- Kandallóbetétek vízhőcserélővel felszerelve

A Nemo vízteres kandallóbetét mindenképpen egy energiatakarékos megoldást jelent - különösen alkalmas azok számára, akik csökkenteni szeretnék a fűtési költségeiket. A kandallóból érkező hőt a fűtési rendszerhez szükséges melegvíz felfűtésére fordítja.

A kandallók dupla szigetelése

A Nemo vízteres kandallóbetétei izoterm* égőtérrel vannak felszerelve. A megnövelt hőcserélő felület miatt a készülék hatékonysága 90% -ra emelkedik, így az égés hatékony és energiatakarékos, és a káros füstgáz összetevők, például a kátrány vagy a korom mennyisége a minimumra csökken. Megfelelő használat esetén az üveg és az égéstér fala kevésbé kormolódik. Nyitott illetve zárt fűtési rendszerekben egyaránt telepíthető- utóbbi esetén hűtőtükröt is szükséges megrendelni a készülékhez.

Égés szabályzás

Az égési levegő pontos szabályozása a Nemo betétekben a ,,nap alakú” mechanizmus használatán alapul. ,,Sugarai” az elsődleges és a másodlagos levegő nyílásai. A teljes égési folyamat pontosan szabályozható egyetlen kar mozgatásával. Jelentősen növeli a kandalló gazdaságosságát.

Az égés folyamatának szabályzása

A Nemo sorozatban a huzatszabályzó a tűztérajtó alsó részén helyezkedik el. Mozgáskor változik az égési levegő iránya és mennyisége. Kínálatunkban automatikus vagy félautomata égésvezérlő rendszer is megtalálható. LIFTES, feltolható ajtóval ellátott modellek A liftes változatokkal ún. ,,emelő rendszerrel” ellátott betéteket választ.
Ez a megoldás azoknak az ügyfeleknek szól, akik értékelik a kényelmet és a kényelmes használatot. Az emelhető ajtó presztízst és eleganciát kölcsönöz a belső térnek. Ez a rendszer olyan belső terekhez is ajánlott, ahol a tűztérajtó nyíláskor tárgyakhoz ütközhet.

Leszerelhető vizes hőcserélő a Nemo TopEco sorozatban 


A Nemo TopEco sorozat betétein a vizes hőcserélő a kandalló felett helyezkedik el, és az a megkülönböztethető jellemző tulajdonsága, hogy leválasztható a testről. Ez sokkal könnyebbé teszi a betét szállítását és felszerelését.

Ezek a kandallóbetétek 3 féle üvegezésben kaphatóak:

  • Síküveges változat
  • Saroküveges változat
  • ,,Tunnel” kétajtós változat (Nemo Duo)

Az UNICO tűztérbetétek legfőbb előnyei:

Az Unico kandallóbetétek legfőbb terméktulajdonságai

Az Unico kandallóbetétek megjelenésük alapjánMáshol kedvezőbb áron látta ugyanezt a terméket?

Küldje el nekünk az alacsonyabb árat tartalmazó honlapon szereplő termék URL címét. Kollégáink keresni fogják személyre szabott ajánlatunkkal. A kapcsolatfelvételhez kattintson a képre. Az árgarancia csak magyarországi székhelyű forgalmazó és magyarországi webáruház ajánlatára vonatkozik! További részletek >


Adatok
Terméktípus:
Vízteres kandallóbetét
Névleges teljesítmény:
16 kW
Légfűtő teljesítmény:
4 kW
Vízoldali teljesítmény:
12 kW
Füstcső csatlakozás:
180 mm
Külső levegő csatlakozás:
98 mm
Huzatszükséglet:
14 Pa
Átlagos fafogyasztás:
3,6 kg/h
Hatásfok:
89 %
Magasság:
1 428 mm
Szélesség:
922 mm
Mélység:
477 mm
Gyártó:
Unico
Jótállási idő:
36 hó
Üvegezés típusa:
Síküveges
Ajtónyitás típusa:
Liftes (feltolható ajtó)
Burkolat típusa:
Acél
Cikkszám:
UN_NEMO_2TLIFT
Tömeg:
293 kg/db
Kapcsolódó termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!